Verhalen

Verhalen - Diversen - Adressen rechtenvrije muziek

Onderstaande adressen leveren stockmuziek en geluidseffecten voor videoproducties. Het is misschien niet allemaal rechtenvrij. Maar als je het gebruikt is het daarna wel gratis. Daarom altijd eerst informeren. In willekeurige volgorde staat hieronder een overzicht van adressen die ik van bezoekers van deze site heb ontvangen of zelf wist.
Zie ook de pagina 'Buma / Stemra, hoe zit dat?' in het menu DIVERSE, of klik hier

Op www.dance-industries.com staat rechtenvrije muziek voor niet commercieel gebruik. Voor commercieel gebruik kan je ook bij hen terecht. We hebben de niet exclusieve rechten op commercieel gebruik van meer dan 1000 tracks

Soundart Productions in Diemen. Tel: 020-69996414

Jan van der Meer, Passage 14-16, 2042 AN Zandvoort. Tel: 023 - 5717701. Verkoopt CDís met filmmuziek.

www.greennet.nl verkoopt stockmuziek

Audio Muziek producties, Nijmegen. Tel : 024-3227870 verkoopt stockmuziek

Format-C in BelgiŽ verkoopt SmartSound.
Jacky Marynes Barnkrachtstraat 24 B-2170 Antwerpen
Belgium Tel: ++32 3 641.63.30
www.formatc.be of smartsound@formatc.be
SmartSound wordt (onder een ander merk) in beperkte vorm bij Pinnacle Studio montage programmatuur geleverd. Maar het is dus ook Ďlosí te koop. Goedkoop is het niet, maar er zijn zeer veel soorten muziek te leveren. Alles is heel eenvoudig manipuleerbaar en exact op lengte van de film te maken.

Adobe Audition is een programma waarmee via muziekloops, zelf rechtenvrije muziek gemaakt kan worden. Dit programma maakt deel uit van Adobe Video Collection Standard.

Acid Music is een programma waarmee via muziekloops, zelf rechtenvrije muziek gemaakt kan worden.

MAGIX Entertainmant BV kan 5 CDís leveren met rechtenvrije muziek. Meer info via tel: 075 Ė 7501120, URL: www.magix.nl, e-mail: bestel@magix.nl

Voor Apple computers is te koop: Soundtrack. Ä 360,00

www.musicbakery.com Muziek van hoge kwaliteit. Ook demo's

www.freeplaymusic.com is een Engelstalige site met veel soorten rechtenvrije muziek. Je kunt de stukken muziek downloaden in verschillende lengten als MP3 of als WAVE file. Langere stukken hebben wel even tijd nodig.

www.musicloops.com is een Engelstalige site waar ook gratis rechtenvrije muziek is te krijgen. Ook dierengeluiden en achtergrondgeluiden. Van rock tot klassiek. Voor de betaalde muziek kun je betalen met een creditcard.

http://www.buyoutmusic.nl/index/index/lang/nl. Een Engels en Nederlands talige site waar je muziek kunt kopen en die vervolgens rechtenvrij net zo vaak kunt gebruiken als je wilt.

www.temjingles.com Bij TemJingles koop je CD's met achtergrondmuziek die je vervolgens rechtenvrij kunt gebruiken in je films.

http://lp.bearshare.com/ Downloaden. veel bruikbare muziek.

www.easytracks.nl is een firma waar je rechtenvrije muziek kunt kopen. Het wordt je eigendom en je kunt ermee doen wat je wilt. Alle tracks zijn vooraf te beluisteren. Niet goedkoop maar wel handig.

Weet je nog meer adressen?
Laat het mij weten, dan vermeld ik ze op deze pagina.